Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Can Güvenliği Sağlama: Kapılar insanların korkulu bir yerı vahialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu bakımdan kapılar güç emniyetliğini korumada olabildiğince önemli bir konuma sahiptir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hoppadak her yerde, özellikle bile muhteşem binalarda olması kişilerin can kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Her hengâm serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir yük, mobilya yahut başka bir pürüz bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapı bentlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına amil olabilir.

Yangın yönetmeliğine reva Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı ustalıkaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” yazgısı bulunan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın bapları yararlanma kayranına Yangın Çıkış Kapısı nazaran, rengine gereğince evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması dundaki gibidir

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve müsait eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Nitekim yangınlardan korunmak muhtevain yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Yapı bağırsaklerinde pencere veya maden sandık olan elan kolay ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Report this wiki page