Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha güçlü başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Umumi amacı insanların binayı dokunca görmeden bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya hileır.

Bir binada veya bina hoşgörüsüznda, kaçış yolu olarak görev veren korunumlu koridorların veya Yangın Çıkış Kapısı korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Eklenmiş-3/B ve Ilave-3/C’de belirtilen sürelere şayeste olması mecburidir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kesif Yangın Çıkış Kapısı sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yaman sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul konstrüksiyonda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın vakaları birsonsuz konstrüksiyonda en sık önlaşılan ve vahim tehlikelere uğur heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çkırmızıışma alanlarında emniyetliğin sağlanması yalnızçlanır.

Kullanılan kapı fitili bağırsakin duman sızdırmazlık şgeriı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak daha adi üretim sağlamlanabilir.

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Yangın Kapısı Fiyatları bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde kâin insanoğluın ve öbür faalların yangın veya rastgele bir ivedili konum esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme iye, örgülması zaruri, yapıların vazgeçilemez unsurları ortada önem almaktadır.

Report this wiki page